DutchEnglishGerman
 • Vacature autotechnicus (met APK papieren)

  Vacature autotechnicus (met APK papieren)
  Wie komt ons team versterken?? Hans Bolink is een bedrijf wat landelijke bekendheid geniet onder andere door de inkoop en verkoop van Nissan Patrol en andere 4WD auto’s zoals bijvoorbeeld de Toyota Land Cruiser. Naast onze landelijke bekendheid, hebben wij een uitstekend imago opgebouwd dankzij onze uitstekende service en verstand van zaken. Onze kennis stopt natuurlijk niet bij de Nissan Patrol en de Toyota Land Cruiser, wij sleutelen hier ook aan andere merken terreinwagens, personenauto’s, campers en bussen. Wij op zoek naar een autotechnicus (met APK papieren). Vind jij het leuk om aan terreinwagens te sleutelen maar ook aan personenauto’s, campers of bussen dan zoeken wij misschien wel JOU! Ben jij flexibel, fulltime beschikbaar en op korte termijn inzetbaar, laat het ons dan weten! Geïnteresseerd of heb je vragen dan kan dat via: Mail: info@hansbolink.nl Telefoon: 0570-597483

  Lees meer

 • Tourrit Autobedrijf Hans Bolink editie 1

  30 augustus 2020 Was het dan zover, Autobedrijf Hans Bolink organiseerde voor de eerste keer een tourrit voor een groep uitgenodigden. Het was een 4×4 tourrit van ongeveer 86 km, waarvan het grootste deel over zandwegen. We startte hier aan de Elbingstraat 4 te Deventer, waar we begonnen met koffie/thee en stuk lekkere vlaai meegebracht uit Limburg. Daarna was er een korte uitleg over de rit en kon men verspreid vertrekken. Halverwege de rit was er van een verzorgde lunch, waarna men weer verder reed richting de eind bestemming de Heksenlaak in Barchem. Aan het einde van de rit was er nog wat 4×4 uitdagingen voor de liefhebbers! Het was een zeer geslaagde dag!

  Lees meer

 • RTL Z – How it’s done

  RTL Z – How it’s done
  Vandaag waren de opnames voor het programma van “How it’s done” van RTL Z hier in het bedrijf. Binnenkort zal het eind resultaat te zien zijn bij RTL Z en zullen wij het ook op onze website plaatsen voor het geval u het gemist heeft! Hierbij wat leuke impressie foto’s van de draaidag!  

  Lees meer

 • Sponsoring

  Sponsoring
  Autobedrijf Hans Bolink sponsort zo nu en dan leuke initiatieven zo ook deze 3: Sinds een aantal jaren zijn we sponsor van het zwembad in Loo, waar de oorsprong ligt van dit bedrijf! Ieder jaar in december sponsoren we de carnavalsvereniging “De Battumse Pompers” met een ijsbaan in het centrum van Bathmen. En nu sponsoren we ook de manege De Heksenlaak in Barchem (Gld.).

  Lees meer

 • Vacature autotechnicus met APK papieren

  Wie komt ons team versterken?? Hans Bolink is een bedrijf wat van landelijke bekendheid geniet onder andere door de inkoop en verkoop van Nissan Patrol en andere 4WD auto’s zoals bijvoorbeeld de Toyota Landcruiser. Naast onze landelijke bekendheid, hebben wij een uitstekend imago opgebouwd dankzij onze uitstekende service en verstand van zaken. Onze kennis stopt natuurlijk niet bij de Nissan Patrol, wij sleutelen hier ook aan andere merken terreinwagens, personenauto’s, campers en bussen. Wij zijn met spoed op zoek naar een enthousiaste autotechnicus met APK papieren. Vind jij het leuk om aan terreinwagens te sleutelen maar ook aan personenauto’s, campers of bussen dan zoeken wij misschien wel JOU! Heb je werkervaring is een pré, flexibel en fulltime beschikbaar, laat het ons dan weten! Zeg het voort, we hopen op deze manier zoveel mogelijk mensen te bereiken en wie weet vindt onze toekomstige collega zijn nieuwe uitdaging wel hier door jouw! Alvast bedankt namens Autobedrijf Hans Bolink. Geïnteresseerd of heb je vragen dan kan dat via: Mail: administratie@hansbolink.nl Telefoon: 0570-597483

  Lees meer

 • Sint Isidorushoeve 2019

  Sint Isidorushoeve 2019
  Zondag 10 november, waren wij met 5 auto’s aanwezig op de 4×4 treffen in Sint Isidorushoeve.

  Lees meer

 • 4×4 Treffen Sint Isidorushoeve 2019

  4×4 Treffen Sint Isidorushoeve 2019
  10 november 2019 is er weer een gezellige 4×4 treffen in Isidorushoeve in Twente.

  Lees meer

 • Duurzame energie

  Duurzame energie
  Bij de woorden “duurzame energie” denk je misschien niet meteen aan Autobedrijf Hans Bolink MAAR

  Lees meer

 • Twente offroad – Oale Koetsen rit

  Twente offroad – Oale Koetsen rit
  Op zondag 25 november hebben we meegereden aan de Oale Koetsen rit van Twente offroad.

  Lees meer

 • 4×4 Treffen Sint Isidorushoeve

  4×4 Treffen Sint Isidorushoeve
  Op 11 november 2018 was autobedrijf Hans Bolink aanwezig in Sint Isidorushoeve voor de 4×4 Treffen van H.A.M.C. Isidorushoeve.

  Lees meer

  Beroepsonderwijs Bedrijfsleven

  Erkend leerbedrijf

  Beroepsonderwijs en bedrijfsleven werken samen in SBB (Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven) om studenten de beste praktijkopleiding te geven met uitzicht op een baan. Bedrijven krijgen zo steeds de vakmensen die ze nodig hebben.

  Hans Bolink

  X