Heeft u interesse in een van onze auto’s of heeft u nog vragen neem dan gerust contact met ons op:
Telefonisch 06 11 340 822 of 0570 542 143 of per e-mail [email protected]

Een leen auto en/of halen en brengen is mogelijk!

Service en Onderhoud

Service is de kracht van Autobedrijf Hans Bolink te Deventer.

Dankzij onze kennis en ervaring die we hebben opgedaan in de afgelopen jaren, zijn wij een gerenommeerd bedrijf geworden.

Onze service en ruime ervaring in Nissan Patrols kan ook uw voordeel worden.

Voor onderdelen, goede service en onderhoud voor uw auto, 4WD of bus bent u bij ons aan het goede adres!

Onze Werkplaats is uitgerust met de modernste apparatuur en tevens hebben wij 2 specialistische autotechnici in dienst met veel ervaring.

U kunt bij ons terecht voor onder andere:
  • In- en verkoop van auto’s, zie onze showroom
  • Reparatie & onderhoud van uw auto, 4WD of bus
  • Onderdelen van Nissan Patrols, Terrano, Toyota Hilux en Landcruiser
  • Onderhoud, services en upgrades voor uw Nissan Patrol en 4WD.
  • Automaatbak reiniging

Voor gebruikte of nieuwe onderdelen, goede service alsook regulier onderhoud van uw auto of 4WD bent u bij ons aan het goede adres! Tevens kunt u ook met uw bus of camper bij ons terecht.

In ons magazijn van 200 vierkante meter zijn alle onderdelen op voorraad, we hebben een ruim assortiment van nieuwe- als gebruikte onderdelen.

Wanneer u niet in de gelegenheid bent om het gewenste onderdeel op te halen, is er natuurlijk ook de mogelijk dat wij het onderdeel naar u opsturen. “Weer zo’n voordeel van Autobedrijf Hans Bolink!”
Wanneer u opzoek bent naar onderdelen kunt u altijd even contact opnemen met ons!

Spoelen van uw automatische transmissie bak

Autobedrijf Hans Bolink staat niet stil en u kunt nu ook bij ons terecht voor het spoelen van uw automaatbak. Sinds kort zijn wij in het bezit van een gloednieuwe Xpress Transmission Fluid Exchange van BG.
Waarom is het nodig om uw automaatbak te reinigen?

De automatische transmissie heeft meer bewegende onderdelen dan enig ander systeem in de auto en werkt zeer hard gedurende iedere minuut die de auto gebruikt rijdt! In tegelstelling tot de motorolie, wordt de transmissie olie niet iedere 20.000 kilometer verwisseld!
Na 50.000 kilometer begint de transmissie olie af te nemen in kwaliteit, wordt het bruin van kleur en begint het te oxideren, aanslag achterlatend op alle bewegende onderdelen! Zonder dat het gemerkt wordt, wordt de aanslag steeds meer wat zorgt voor een slecht presterende automatische transmissie en een grotere hitte opbouw tijdens gebruik waardoor de olie steeds sneller in kwaliteit afneemt!

Hedendaagse automatische transmissies worden blootgesteld aan fileverkeer, korte ritten, trekken van boten en aanhangwagens en algemeen gebruik van zogenaamde power accessoires.
Deze rijdcondities zorgen voor hoge temperaturen binnen de automatische transmissie systemen. Hoge temperaturen zorgen weer voor snellere afbraak van de aanwezige vloeistof waardoor er aanslag wordt gevormd op de transmissie onderdelen. Veel problemen op het gebied van automatische transmissies worden veroorzaakt door aanslag op onderdelen. Verschillende auto fabrikanten wijten ernstige koppelomvormer trillingen aan de snelle afbraak van de automatische transmissie vloeistof. Daarnaast kan de automatische transmissie als direct resultaat van de aanslag op onderdelen gaan slippen of wordt het schakelen moeilijker!

Wat gebeurt er bij het reinigen van uw automaatbak?

Met de BG Power-Flush methode pakt u het probleem in de basis aan en wordt de automaatbak volledig gereinigd en alle ATF olie ververst. Deze aanpak garandeert een optimaal resultaat.

BG Power-Flush methode: Machine wordt in de retourleiding van de automaatbak geplaatst. ATF olie circuleert via de machine en wordt rondgepompt door pomp van de automaatbak en BG Power-Flush machine.

Reiniger wordt via het vuil olie reservoir van de machine toegevoegd en rondgepompt. BG Quick Clean for Automatic Transmissions is een veilig en effectief reinigingsmiddel dat snel en effectief aanslag van de kleppen, filter en andere onderdelen van de automatische transmissie verwijdert, voordat de oude ATF wordt verwisseld voor nieuwe ATF.

Nieuwe ATF olie wordt in schoon olie reservoir machine klaargezet. Nieuwe olie reservoir is volledig gescheiden van de oude olie. Machine pompt de nieuwe ATF olie in de bak en pompt alle oude ATF olie in het vuil olie reservoir. Machine pompt automatische dezelfde hoeveelheid nieuwe ATF olie in de automaatbak als er oude is uitgepompt.

BG ATC+ bevat een concentratie van additieven die de vloeistof beschermen tegen thermische afbraak, en de prestatie capaciteiten van de vloeistof verbeteren! Het verbetert de oxidatie stabiliteit enorm waardoor de levensduur van de vloeistof, en daardoor de levensduur van de transmissie, verlengd wordt. Testen bij onafhankelijke organisaties hebben uitgewezen dat de BG ATC+ transmissie trillingen en moeilijk schakelen voorkomt, en wanneer nodig verhelpt! BG ATC+ voorkomt lekken van de automatische transmissie doordat het de ringen zacht en flexibel houdt! Het verbetert de schakel karakteristieken van ieder type automaat.

Wanneer u kiest voor behoud van uw auto dan plannen wij graag een afspraak voor u in!